/

Koken binnen je budget

De basisvaardigheden lezen, schrijven, rekenen en met de computer omgaan kun je prima verbeteren tijdens een kookcursus. Voor Stichting Vitanos heb ik, in samenwerking met de Stichting Lezen en Schrijven, een lesboek en een kookboek gemaakt waarin aandacht wordt besteed aan gezond eten, inkopen binnen je budget, recepten opzoeken en aanpassen, hygiëne en bewaren en natuurlijk het koken en samen lekker eten! De eerste cursusreeks werd afgesloten door van een zelfgekookte maaltijd te genieten met de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch, een enthousiast ambassadeur van (beter) leren lezen en schrijven. 

Meer weten over mijn kooklessen en boekjes? Neem dan svp contact op. Leestip: het onderstaande online kookboek bevat heel veel gezonde, gemakkelijke en lekkere recepten met groente en fruit in de hoofdrol. Ik maakte dit boekje voor het inspirerende duurzaamheidsplatform hetkanWEL